- 11 juli 2019 -

Succesvolle evaluatie zorgpad “Beter bewegen bij artrose”. Dat smaakt naar meer!

“Het zorgpad ‘Beter bewegen bij artrose’ dat in 2015 geïntroduceerd werd binnen de proeftuin Anders Beter in de Westelijke Mijnstreek leidt tot minder diagnostiekaanvragen en tevreden patiënten en professionals“, zo bericht Maastricht University op haar website .

Voor de samenwerkende partijen in Anders Beter is deze conclusie een bevestiging van de jarenlange inspanning van de expertisegroep en de samenwerking binnen de proeftuin. De partijen zijn bijzonder trots op de aangetoonde resultaten.
De resultaten zeggen iets over de ontwikkeling de afgelopen jaren. Tegelijkertijd belooft de Westelijke Mijnstreek ook voor de toekomst een steentje bij te dragen aan de juiste zorg op de juiste plek, met onder andere de komst van het Anders Beter Centrum . Onlangs werd er nog aandacht besteed aan een voorloper van het dit centrum in het juninummer van ‘Huisarts en Wetenschap ’.
Anders Beter partijen kijken met interesse uit naar een publicatie vanuit de vakgroep Huisartsgeneeskunde over het eerste jaar van het Anders Beter Centrum. Deze wordt in najaar 2019 verwacht. Via de website houden we je op de hoogte!