Samen werken aan

een gezonde Westelijk Mijnstreek

image

De coalitie

Anders Beter is een gezamenlijk initiatief van ziekenhuis Zuyderland Medisch Centrum, zorgverzekeraar CZ, Meditta, MCC Omnes, patiëntenorganisatie Burgerkracht Limburg en de Samenwerkende Apotheken Maasland. Deze partijen vormen de coalitie van Anders Beter.

Maak kennis met de coaltiepartners

image

Het bestuur

In Anders Beter werken uiteenlopende partijen met elkaar samen, die samen een beweging op gang willen brengen. Hieronder vind je de de bestuurders die de coalitiepartners vertegenwoordigen binnen Anders Beter.

Maak kennis met de stuurgroepleden

image

Onze samenwerkingspartners

Als Anders Beter zijn we een samenwerkingsverband in de breedste zin van het woord. Deze samenwerking krijgt vorm door de partners uit de coalitie, maar ook dankzij de inbreng van onze samenwerkingspartners. Hieronder vind je een overzicht van deze partijen.

Maak kennis met de samenwerkingspartners

image

Programmamanagement

Binnen Anders Beter werken we programmatisch. Dit houdt in dat we niet streven naar een concreet resultaat of product, maar naar een einddoel. Namelijk toegankelijk, kwalitatieve en betaalbare zorg gezondheidszorg in de Westelijke Mijnstreek. De weg om daar te komen, ontdekken en ontwikkelen we samen. Deze aanpak wordt ondersteund door programmamanagement van Robuust.

Maak kennis met de programmatische aanpak binnen Anders Beter.